MANDAG

SQUASH OG GRØNKÅLSRIS

INGREDIENSER
1 løg.
1 bundt grønkål.
1-2 squash/græskar.
1 dåse bønner.
4 hårdkogte æg.
¼ bundt koriander.

BASISLAGER
2 spsk. olivenolie
¼ tsk. kosher salt
Lidt sort peber
2 fed hvidløg,
1,5 kg. brun ris

FREMGANGSMÅDE

1. Skær squash (eller græskar) i mindre stykker og kom på en bageplade med olivenolie, salt og peber. Bag i forvarmet ovn på 200c i 25 minutter.

2. Kog 1,5 kg. brune ris i letsaltet vand.
Følg pakkens instruktioner.

3. Kog 4 æg i ca. 10 min – til de er hårdkogte.

4. Hak koriander, løg, grønkål og hvidløg i mindre stykker.

5. Skær æggene i tynde skiver

6. Varm en stor pande over medium varme.
Tilføj olie, løg og hvidløg og steg i 1-2 min.

7. Tilføj grønkål og steg yderligere 1-2 minutter.

8. Tilføj 1/3 squash eller græskar (*gem 2/3 til senere på ugen), 1/3 ris (*gem 2/3 til senere på ugen), bønner, salt og pepper.

9. Steg til retten er gennemvarm.

10. Top retten med æg og koriander.