ONSDAG

GRØNTSAGSSUPPE

INGREDIENSER
1 løg
4 gulerødder
4 stilke selleri
170 g champignon
500 g squash/græskar
10 dl grøntsags-bouillon
1 dåse bønner
1 bundt grønkål
500 g brun ris
100 g parmesanost

BASISLAGER
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
Lidt kosher salt
¼ tsk sort peber
Lidt Herbes de Provence

FREMGANGSMÅDE

1. Hak løg, hvidløg, gulerødder, selleri, champignon, og grøntkål.

2. Varm en stor gryde over medium varme og tilsæt olie.

3. Tilsæt løg og hvidløg og kog i 1-2 minutter.

4. Tilsæt gulerødder, selleri og champignon og kog i 2-3 minutter.

5. Lav 10 dl grøntsags-bouillon.

6. Tilsæt squash, salt, peber, Herbes de Provence, bouillon, bønner og grønkål. Kog i 5 minutter.

7. Tilsæt ris og rør til suppen er gennemvarm.

8. Top med revet ost og servér evt. med lidt brød.